Connetix Tiles
Magnetne pločice

ZA KREATIVNU IGRU I UČENJE

Za koga je connetix?

Connetix tiles je igračka otvorenog tipa koja uz kreativnost, potiče i učenje kroz igru.

STEM igračke za djecu su zahvaljujući svojim prednostima u posljednje vrijeme postale izuzetno popularne.

Uz pomoć Connetix Tiles magnetnih pločica i uz Ball Run setove dijete će učiti o STEM principima poput gravitacije ili ubrzanja.

Magnetne pločice su idealne za porodice ali i predškolske ustanove.

O čemu je riječ?

Magnetne pločice visokog kvaliteta, namijenjene su za izgradnju svega što dijete i naravno roditelj mogu izmaštati.

Uz pomoć pločica učite ravnotežu, spajajte ih učeći slova ili brojeve, gradite dvorce i kule ili istražite domino efekat.

Connetix Tiles magneti
Utiski korisnika za Connetix Tiles
Već smo naručili "NADOGRADNJU"​
Dugo sam se dvoumila da li da djevojčici kupim Connetix magnetne pločice i na nagovor prijateljice kupim Creative set. Bolju igračku odavno nismo imali jer se igramo svi. Budi veliku kreativnost u djeci, pločice su fino obradjene, nema bojazni da će se i beba ogrebati, uredno se slože poslije igre. Zaista velika preporuka za Connetix. Sada smo naručili “nadogradnju” na pločice i jedva čekamo da vidimo šta naša porodična mašta sve može da napravi uz Ball Run set.
___anagolic___
Mogućnosti sa Connetix pločicama su NEOGRANIČENE​
Ako bih morala izabrati jednu "igračku" koju bih kupila dječacima, to su Connetix pločice. Nevjerovatno je šta se sve može napraviti sa njima i prilagoditi svim uzrastima. Od zvečkice za bebu, kotrljajuće figurice za podsticanje puzanja, do tunela i dvoraca za todlere i onih komplikovanih ball run postavki za nas velike 🙈 Pločice su vrhunske izvedbe i nema straha da će se oštetiti. Mi smo prvo uzeli Starter pack, a zatim Ball run. Mogućnosti sa ovom kombinacijom su neograničene. Jedva čekamo da stigne još noviteta pa da proširujemo kolekciju
yowanna_a
Ovo je definitivno igračka u koju vrijedi uložiti...
Iako je prvenstveno igračka otvorenog tipa, vrlo lako je možete iskoristiti za aktivnosti kao što su učenje slova, boja i oblika. Kada vam ponestane inspiracije dovoljno je da virnete na Pinterest i dobićete bezbroj ideja. Magnetne pločice su od skoro u BL dostupne u @lunaris.ba pa predlažem da ih posjetite, a sigurna sam da će vam djevojke tamo mnogo pomoći oko odluke.
allora.vera
Connetix je jedna od korisnijih igračaka...
Zanimljiv, jako koristan i povrh svega toga jako kvalitetan materijal i igra, ne samo za rad i igru sa djecom tipičnog, nego i za djecu atipičnog razvoja. Ono što mi je prvo zapalo za oko, a kada je u pitanju rad i interakcija sa djecom u razvojnom tretmanu, jeste da im je jako zanimljiv, da im privlači pažnju i da neobično dugo ostaju u aktivnosti u odnosu na neke druge igračke. Čak i bez mog poticanja, klinci su imali zaista dosta različitih ideja za igru.
defektolog_bojan
Previous
Next
Connetix Tiles Magnetne plocice

Gdje kupiti?

Connetix tiles magnetne pločice možete kupiti u našoj radnji Lunaris u Banjoj Luci ili poručiti putem našeg Web šopa.

Sve narudžbe izvršene putem web šopa dostavljamo brzom poštom na području BiH u roku od 24-48 sati.

*Dostava za narudžbe od 200KM ili više je besplatna.

Zašto birati Connetix?

Connetix Tiles magnetne pločice napravljene su po najvišim sigurnosnim standardim. Podstiču kreativnost, rješavanje problema i spontano učenje, što ih svrstava u najpopularnijie igračake modernog doba.
Česta pitanja Connetix

Česta pitanja

U nastavku ćete pronaći odgovore na najčešća pitanja vezana za Connetix Tiles magnete. Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem telefona, društvenih mreža i naravno maila.
Nastojaćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Imamo Magna Tiles magnetne plčice, mogu li kombinovati Connetix Tiles sa ovim početnim setom koje već imam?

Možete. Connetix pločice su kompatibilne sa ostalim popularnim brendovima.

Zašto je ova igračka označena sa 3+?

Iako su pločice čvrsto zatvorene i dodatno osigurane šarafima, one sadrže sitne magnete koji bi bili opasni da se oslobode.

Dodatno, mlađoj djeci će biti potrebno usmjeravanje da shvate princip te će im vrlo vjerovatno biti potrebna pomoć pri sastavljanju tunelića iz Ball Run setova.

Ovo je super igračka za zajedničku kreaivnu igru 🙂

Da li se ova igračka može ponuditi djeci mladjoj od 3 godine?

Uz vaše prisustvo možete ponuditi djetetu da se igra sa svime što mislite da je prikladno i interesantno. Mi smo dužni navesti preporučenu dob.

Isplati li se? Na tržištu postoje dosta jeftiniji magneti.

Većina djece je zaista oduševljena ovim magnetićima. Cijenu diktira, izmedju ostalog, kvalitet proizvoda. Na internetu imate mnogo kreativnih ideja za igru, građenje, rušenje ali i učenje uz magnetne pločice. Svakako savjetujemo da istražite sve opcije. Povrat isprobane, ispravne igračke jer nije ono što ste zamislili nžalost nije moguć.

Koja je razlika izmedju Connetixa i drugih brendova magnetnih pločica?

Connetix ima jače magnete i prozirnije pločice od većine drugih brendova.

Da li se pločice izgrebu tokom vremena?

Pločice su napravljene od plastike, na kojoj se tokom vremena i u ovisnosti od načina igre, mogu vidjeti tragovi korištenja.

Koja je razlika između klasičnih i Ball Run setova?

Osnovna razlika je u tome što Ball Run setovi sadrže tunele i tobogane kroz koje se spuštaju loptice, te uz njih ne dolaze klasične magnetne pločice.

Ball run setovi se takođe mogu koristiti i bez tobogana, za klasičnu gradnju ali ne sadrže trokutiće, vrata i druge oblike koji dolaze klasičnim setovima.

Prijavi se

Prijavom na našu mailing listu dobijate pristup linku za besplatno preuzimanje kartica, sa slovima abecede i azbuke, u PDF formatu!

Nakon uspješne prijave
provjerite svoju e-mail poštu.

Prijavi se

* obavezno polje
0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrati se na kupovinu