Besplatna dostava za iznos narudžbe iznad 200KM.
PričeZašto birati DJECO igračke za svoju djecu?
DJECO igračke

Zašto birati DJECO igračke za svoju djecu?

Šarolik asortiman uključuje edukativne igračke, slagalice, logičke i društvene igre, kreativne ‘Uradi sam’ setove i dekoracije za sobu.

Veliki dio proizvoda je ilustrovan u saradnji sa mladim umjetnicima, što DJECO igračke čini drugačijim u moru sličnih proizvoda.

Asortiman prati razvojne faze

Djeca ne odustaju od igračke samo zato što je “prevaziđena”, djeca odustaju i zato što ne znaju šta da rade sa igračkom. DJECO igračke jako lijepo prate razvojne faze, što je jedna od najvećih prednosti ovog brenda. Od najjednostavnijih umetaljki za najmlađe, preko početnih slagalica, konstrukcijskih setova, do edukativnih, logičkih i društvenih igara za predškolce i osnovnoškolce, ovaj brend pokriva sve.

U našoj radnji, ukoliko želite, uvijek možete dobiti savjet vezan za bilo koji proizvod kao i pomoć pri izboru, a za većinu društvenih igara imamo pravila prevedena na naš jezik.

DJECO igračke su pristupačne i kvalitetne

Jedan veoma važan faktor je i pristupačnost. Iako igračke ovog tipa često “prati glas” da su nepristupačne i skupe, ovo je u odnosu na ovaj brend sasvim sigurno zabluda.
Statistike radi, u trenutku pisanja ovog članka na web šopu postoji ukupno 221 proizvod ovog brenda od čega su 202 proizvoda do 50KM.

Osim toga, većina igračaka ima jasnu mogućnost usložnjavanja, zahvaljujući čemu se mogu koristiti duži vremenski period, i ukoliko se čuvaju nasljeđivati.

DJECO igračke

‘DJECO’ je prepoznatljiv i po većem broju proizvoda za stariju djecu

Velika edukativna vrijednost ovih igračaka ne prestaje u kasnom predškolskom i osnovnoškolskom uzrastu. Bilo da želite dijete upoznati sa brojevima, osnovnim računskim operacijama, bojama ili odnosima u prostoru, sasvim sigurno ćete pronaći nešto interesantno.

Za još stariju djecu tu su STEM zasnovani setovi poput onih za formiranje strujnog kola ili onih kojima se formira lančana reakcija, a djeca kroz igru uče o konceptima poput gravitacije i ubrzanja.

Ne treba zaboraviti ni kreativne setove koji daju fantastične rezultate i prava mala umjetnička djela, što će uz neki okvir, poslužiti kao izvrsna dekoracija dječije sobe.

DJECO igračke

Vidi kreativne setove

Društvene igre prilagođene djeci a veoma interesantne roditeljima

Prilagođenost igračaka uzrastu uvijek treba imati na umu, ali ta prilagođenost ni u jednom trenutku ne umanjuje važnost uključenosti roditelja u dječiju igru. Igranje se uči, a u tom procesu najvažniji je roditelj. Zato, iskoristite veliki izbor DJECO društvenih igara i provedite zajedničko vrijeme u igri.

Raznolike teme, različit nivo složenosti i širok raspon uzrasta, čine duštvene igre ovog brenda interesantnim djeci i roditeljima.

DJECO igračke

Pogledaj Društvene igre

O samom brendu

Ovaj brend odiše kreativnošću, u samim začecima i sada u svakoj novoj kolekciji, u kojoj se pronađe prostor za stvaranje i kreativne aspiracije mladih umjetnika. Ova specifičnost, u kombinaciji sa činjenicom da DJECO igračke prate razvojne stadije bebe i kasnije djeteta, ostavlja osjećaj slobode i sasvim moguće sinergije između dva često nepravedno polarizovana koncepta, inteligentne igre i kreativnog stvaranja.

Danas se proizvodi ovog brenda prodaju u mnogim muzejima širom svijeta, a jedan od njih je i Louvre u Parizu!

Već neko vrijeme, DJECO igračke su dostupne i u Bosni i Hercegovini. Kod nas ih možete istražiti ovdje, na našem webu, ili u radnji u Banjaluci.

0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrati se na kupovinu