Besplatna dostava za iznos narudžbe iznad 200KM.
PričeKad od poklona boli glava
poklon

Kad od poklona boli glava

Čini se da je ono, svima poznato, ’poklonu se u zube ne gleda’, postalo sve češća urbana floskula.
Gleda se, iz različitih razloga: od tipične roditeljske zatrpanosti svim nepotrebnim i potrebnim stvarima, do korisnosti iz potrebe.

Kupiti nešto čemu će se veseliti roditelji ili nešto čemu će se veseliti dijete? Pitanje koje nas često zaokuplja je zapravo pitanje korisnosti (roditeljima) ili zabave djetetu. Naravno, moguće je zadovoljiti oba kriterijuma, ALI odlasci na rođendan istom djetetu iz godine u godinu čine postavljene kriterije sve teže dokučivim.
Odlasci na babine ne predstavljaju ništa manji izazov.
Upravo iz tog razloga smo posebnu pažnju odlučili posvetiti poklonima!

Lista želja

Kod nas, na jednostavan način, može da se kreira lista želja, poklona koje biste voljeli da dijete dobije za rođendan ili koje želite dobiti povodom rođenja bebe.

Olakšajte izbor poklona bliskim ljudima i povećajte lično zadovoljstvo, jer poklon zaista nije jednostavno izabrati.

Možete posjetiti našu prodavnicu ili staviti dijete u krilo i zajedno, pregledajući naš web šop, formirati listu igračaka za djetetov veliki dan. U nekoliko klikova lista želja je spremna i možete je proslijediti dalje.
Ukoliko želite da pokloni budu veće iznenađenje sami izaberite igračke u skladu sa djetetovim sklonostima i to je to.

Nakon što izaberete igračke ili nešto od opreme za bebe, sačuvajte vaše želje, a mi ćemo vam obezbijediti link koji ćete proslijediti najbližima.

Kada neko kupi poklon, taj proizvod će nestati sa spiska, a vama ostaje da pogađate ko je od bliskih ljudi izabrao koji poklon da kupi.

Sretno za pogađanjem!

 

Saznaj kako kreirati listu želja.

0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrati se na kupovinu