Besplatna dostava za iznos narudžbe iznad 200KM.
PričeLutke i bebe su stigle u Lunaris!
Lutke i bebe Antonio Juan

Lutke i bebe su stigle u Lunaris!

Morate priznati da su lutke i bebe generacijski popularne igračke, i većina nas je, bez obzira da li se danas samoinicijativno svrstava u ljubitelje lutkica ili ne, u nekom trenutku imala lutku ili učestvovala u igri sa lutkama.

Iako sa posebnom radošću dijelim informaciju da je popularni brend lutaka Antonio Juan, od skoro prisutan na tržištu Bosne i Hercegovine, od sada dostupan i u Lunarisu, razlozi za to nisu samo sentimentalne prirode.

Lutke i bebe

Lutke i bebe u procesu odrastanja

Igra sa bebama je često dio razvojnog procesa djeteta i dio spontane igre kroz koju, osim što se razvijaju verbalne vještine, dobijate informacije o djetetu kojima često kroz klasičnu komunikaciju nemate pristup.

Dodatno, dijete se veže za lutku koja postaje dio malog, a velikog svijeta vašeg djeteta. Sa njom ima emocionalnu razmjenu kroz dijaloge koje vodi za obe strane, a to je prilika da roditelj uči, uviđa, ali i modeluje željeno ponašanje.

Bilo da je u pitanju lutka ili plišana igračka, dijete će u tu komunikaciju prenijeti svoj unutrašnji svijet, koji je rezultat dječijeg kontakta sa onim velikim, vanjskim svijetom.

Upravo u tome se krije vrijednost ovakvog tipa igračaka, a nama je to posebno značajno kada dodajemo nove proizvode na svoje police.

Visok kvalitet i sigurnosni standardi

Antonio Juan je sinonim za vrhunski materijal, kvalitet, tradiciju, održivost i posvećenost detaljima. Sve lutke su napravljene u skladu sa najstrožim evropskim i američkim propisima o sigurnosti igračaka. Lutke su proizvedene u Španiji a danas se izvoze u više od 40 zemalja širom svijeta.

Svaka lutka je izrađena sa posebnom pažnjom i mnogo detalja koji će vas oduševiti. U ponudi ćete moći pronaći lutke i bebe koje pričaju, bebe koje piške i takozvane Reborn lutke koje neodoljivo podsjećaju na tek rođene bebe.

Istražite dostupne lutkice

0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrati se na kupovinu