Besplatna dostava za iznos narudžbe iznad 200KM.
PričeTRUNKI koferi za djecu – 3,2,1, kreni!
TRUNKI koferi za djecu Banja Luka

TRUNKI koferi za djecu – 3,2,1, kreni!

Fantastični TRUNKI koferi za djecu su napokon stigli!

Najčešće postavljana pitanja se naravno tiču funkcionalnosti. Kako izgleda, koliko stvari stane u kofer i koje su dimenzije.

Mi smo ga naravno isprobali i pokušaćemo da u narednim redovima približimo naše iskustvo.

Dimenzije: visina: 32 cm; dužina: 46 cm; širina: 20 cm. Maksimalna nosivost ove kofer-vozilice je 50kg.

Ponesi me! Povuci me! Provozaj me!

TRUNKI koferi za djecu su zaista inovativan, zabavan i praktičan proizvod koji će podjednako oduševiti roditelja i dijete.

Osim kofera, u jednom proizvodu dobijate i guralicu i mini “prevozno sredstvo” koje možete vući dok vaše dijete na njemu sjedi!

TRUNKI koferi za djecu

Ova mogućnost prilagođavanja je posebno korisna kod dužih putovanja kada je važno učiniti interesantnim i sam proces putovanja.

Bilo da je riječ o čekanju na aerodromu, presijedanju ili o više manjih lokacija koje trebate obići sa djtetom, ovaj kofer će vam se pokazati dobrim rješenjem.

Koliko stvari realno staje u ove kofere

Ogovor na ovo pitanje najviše ovisi o broju dana za koji se nastojite spakovati.

TRUNKI koferi za djecu su praktični koferi manjeg formata, ali kao i sa velikim koferima, plan i organizacija dobro dođu kod pakovanja.

Mi smo u ovaj kofer spakovali 16 kombinacija za dijete od 3 godine.

Pakovali smo kombinacije za 6 dana “varljivog” vremena – dvije kombinacije po danu.

Jedna kombinacija je uvijek uključivala duge tajice i majicu kratkih rukava (za hladnija jutra), i šorc i majicu za ostatak dana.

Plan je bio da dosta vremena provodimo u pokretu pa su se dvije kombinacije po danu činile dovoljno + 4 viška ako nam zatrebaju i + dvije toplije varijante ako se desi da baš zahladi.

Korisno je gledati da se dnevne kombinacije slažu, tako da njihove dijelove po potrebi možete i kombinovati.

Pakovanje u TRUNKI kofer

Sigurno da ne bi stalo ovoliko debelih zimskih kombinacija, ali bi takođe stalo više ljetnih kombinacija, tako da je svakako važno uzeti u obzir godišnje doba ali i način pakovanja!

Od opcija za presvlačenje smo imali još nekoliko majica u ruksaku da je možemo presvući u pauzama ako se oznoji u vožnji.

Play and Go podloge za i igru i vreće za igračke su naša varijanta za prenošenje igračaka sa lokacije na lokaciju, tako da smo je iskoristili i ovaj put.

Vikend + TRUNKI koferi za djecu

Ovdje je već bezbroj mogućnosti za pakovanje.

Ako dijete ide na spavanjac kod nekog bliskog ovaj kofer je brzo i jednostavno rješenje za pakovanje potrebnih stvari, bez da ih morate vući u ruksacima, kesama i torbama.

Ako idete na produženi vikend sa djetetom, TRUNKI kofer je takođe fantastična opcija za lako i jednostavno pakovanje svih potrebnih stvari za dijete!

TRUNKI koferi za djecu – gdje ih pronaći?

TRUNKI koferi za djecu su dostupni u našoj radnji u Banjaluci ili na web šopu.

Vršimo dostavu na području Bosne i Hercegovine, a uz svaki kofer na poklon dobijate i liste za pakovanje koje će vam pomoći da zabavite ali i uljučite dijete u sam proces pripreme za put.

Lista za pakovanje

Dijete će bez problema ispratiti velike ilustracije stvari koje bi se trebale naći u koferu. Potaknite dijete da vam samo donosi stvari i potom ih “čekira” kao spakovane.

Nakon toga, dok vi slažete sve na svoje mjesto zabaviće se bojenjem.

Sve TRUNKI kofere možete pogledati na našem web šopu: trunki kofer za djecu.

0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrati se na kupovinu